Актуални обяви за недвижими имоти тип Продажва в град София.

Граници на квартала: „Орландовци“ е разположен в североизточната част на столицата. Основните пътни артерии са бул. „Първа българска армия“, който го разделя от широкия център на София и улица „Константин Преславски“. Останалите му граници са кварталите „Малашевци“ и „Хаджи Димитър“

продажба имот в орландовци

Строителство: ако търсите бъдещия си апартамент в Орландовци за продажба, добре е да знаете, че кварталът е застроен предимно с еднофамилни къщи. Панелните блокове са малко, но напоследък се строят нови жилищни кооперации. Кварталът е близо до индустриалната зона на столицата, формирана покрай улица „Козлодуй“ и бул. „Първа българска армия“.

Продажба Апартамент Орландовци

Апартамент в Орландовци е добър избор като като местоположение – районът е близо до  центъра и в същото време е добре озеленен и спокоен.

В квартала има училище и две читалища, а в близкия „Малашевци“ има и детска градина, така че апартамент в „Орландовци“  е подходящ за семейства с деца.

Транспортни връзки – трамваи №3, 4 и 18 и автобуси № 79, 101, 18, 20, 21, 22 и 24.

Продажба апартамент орландовци, продавам двустаен тристаен апартамент, апартамент за продажба близо до  улица Козлодуй на около булевард Първа българска армия

 

Spread the word. Share this post!