Актуални обяви за недвижими имоти тип Продажва в град София.

Обяви тип Продажби в град София, Зона Б-5. Виж актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Зона Б-5.

Апартамент за продажба Зона б5

Граници на квартала: Зона Б-5 се намира  в широкия център на София. Кварталът е малък и започва от ъгъла между бул. „Ал. Стамболийски“ и ул. „Опълченска“, и стига почти до Руски паметник.

Апартамент за продажба и наем Зона б5

 

 

 

 

 

 

 

Актуални обяви за недвижими имоти тип Продава в квартал Зона Б-5, град София. Продажби имоти в Зона Б-5, София

Строителство: ако си търсите апартамент в Зона Б-5, кварталът може да ви предложи различни оферти. Застрояването му започва през 80-те години на миналия век, като елитен и луксозен квартал в центъра на социалистическа София. Основното строителство са висококачествени ЕПК блокове, които придават характерния облик на Зоната. Носталгично настроените от вас могат да изберат апартамент в Зона Б-5 в тази му част. По бул. „Ал. Стамболийски“, обаче, има тухлени кооперации – някои са по-стари, други съвсем нови. Модерни сгради има и по бул. „Тодор Александров“.

 

Апартамент за продажба и наем Зона б5 

Апартамент за продажба и наем Зона б5

Апартамент в Зона Б-5 е добър избор и по други причини – в квартала има много училища и професионални гимназии за семействата с деца. МОЛ „София“ е наблизо, има достатъчно магазини и заведения, както и бърз и удобен транспорт до по-голямата част от София.

 

 

 

 

 

Spread the word. Share this post!