Актуални обяви за недвижими имоти тип Продажва в град София.

Обяви тип Продажби в град София, Зона Б-18. Виж актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Зона Б-18.

 

Апартамент за продажба Зона Б-18

Граници на квартала: Зона Б-18 се намира в западната част на София. Затворен е между булевардите „Сливница“, „Константин Величков“, „инж. Иван Иванов,“ и улица „Опълченска“, а булевард „Тодор Александров“ минава през южната му част.

 

 

 

Апартамент за продажба Зона Б-18Строителство: aко си търсите апартамент в Зона Б-18, трябва да знаете, че това е един от най-новозастроените квартали на столицата. В западната му част са останали стари тухлени блокове, но иначе преобладават високите ЕПК сгради.

 

Запазени са и някои еднофамилни къщички, но на повечето места парцелите им са застроени с нови кооперации.

Апартамент за продажба Зона Б-18

Апартамент за продажба Зона Б-18

Апартамент в Зона Б-18 е добър избор поради близостта до центъра на София и наличието на няколко развлекателни центрове – МОЛ-а на „Стамболийски“, кино „Арена-запад“, търговски центрове, заведения и магазини. Градският транспорт предоставя бърз достъп до всички точки на столицата – разполагате с метро, автобуси, тролейбуси и трамваи.

Закупуването на апартамент в Зона Б-18 е добра инвестиция, кварталът е подходящ и за семейства с деца – има няколко училища и детски заведения.

 

 

Spread the word. Share this post!