Актуални обяви за недвижими имоти тип Продажва в град София.

Обяви за продажби в град София, Захарна фабрика. Виж актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Захарна фабрик

Граници на квартала: „Захарна фабрика“ се намира в северозападната част на София. Затворен е между булевард „Сливница“ и улица „Кукуш“. Съвсем наблизо се простират зелените площи на Западен парк. На територията му се намира и едноименната ЖП гара.

Строителство: ако търсите апартамент в „Захарна фабрика“, е добре да знаете, че в центъра на квартала има многобройни стари тухлени блокове, докато в периферията – панелни и ЕПК, както и нови кооперации. Районът е спокоен, на чудесно и комуникативно място.

Апартамент за продажба Захарна фабрика

Голямото преимущество да притежавате апартамент в „Захарна фабрика“ е близостта до центъра на София и удобния градски транспорт. В квартала няма метро, освен ако не се разходите до метростнация „Вардар“ за 10-ина минути. Затова пък минават много автобуси – 310, 309, 83, 82, 81, 77 и тролейбуси 6 и 7.

Апартамент за продажба и наем Захарна фабрика

Апартамент в „Захарна фабрика“ е добър избор – зелен и спокоен квартал, близо до центъра, с няколко училища, детски градини и хипермаркети, а паркът е на една крачка Апартамент за продажба и наем Захарна фабрика. Продажби и наеми на недвижими имоти в кв.“Захарна фабрика„,

 

Spread the word. Share this post!