Актуални обяви за недвижими имоти тип Продажва в град София.

Граници на квартала: ж. к. „Гео Милев“ се намира в източната част на София, много близо до центъра, между булевард  „Цариградско шосе“, улиците „Коста Лулчев“, „Христо Чернопеев“ и „Калиманци“.  Кварталът е доста голям и е много добре устроен.

Оферти за елитни недвижими имоти продава и отдава под наем в квартал-район „Гео Милев“ в гр. София, България.

Апартамент за наем и продажба в Гео Милев

Строителство: блоковете в района са ниски и предимно тухлени. Има много еднофамилни къщи и чисто нови съвременни кооперации.

Апартамент за наем и продажба в Гео МилевАпартамент за наем и продажба в Гео Милев

Ако сте решили да си търсите апартамент в „Гео Милев“, ще откриете, че това е една от най-благоустроените части на София – там са зали „Фестивална“ и „Универсиада“, има много зелени площи, магазини, кафенета, МОЛ „Галакси трейд център“, комплекс „Червено знаме“ и т. н.

Апартамент за наем и продажба в Гео Милев

Притежателите на апартамент в „Гео Милев“ се радват на бърз и удобен достъп до всички зони на София, благодарение на изобилието от градски транспорт – има над 10 различни автобусни, тролейбусни и трамвайни линии.

Продажби и наеми на недвижими имоти в кв.“Гео Милев„, град София.

Апартамент в Гео Милев е отличен избор за семейства с малки деца и ученици – в района има многобройни детски градини, основни училища и профилирани гимназии. Апартамент за наем и продажба в Гео Милев

Spread the word. Share this post!