Актуални обяви за недвижими имоти тип Продажва в град София.

Обяви тип Продажби в град София, Връбница 1 – 2 . Виж актуални обяви за имоти от агенции и частни лица от град София, Връбница 1 – 2

Граници на квартала: „Връбница“ се намира в северната част на столицата и се дели на „Връбница“ 1 и 2. Разположен е след ж. к. „Надежда“, до околовръстното шосе.

Апартамент за наем и продажба в Връбница 1 и 2

Строителство: кварталът е бил замислен като жилищен и има много добра инфраструктура. Блоковете са предимно панелни и ЕПК, но има и доста еднофамилни къщи и нови кооперации.

Апартамент за наем и продажба в Връбница 1 и 2 Ако си търсите апартамент във „Връбница“, трябва да знаете, че кварталите са много добре уредени с магазини, училища, детски градини, здравни заведения, междублокови градинки и паркинги. Бул. „Ломско шосе“ е основна артерия, под него върви и метрото.

Голямото преимущество да притежавате апартамент във „Връбница“ 1 и 2 е близостта до центъра на София и удобния градски транспорт – метро, автобуси: 85, 285, 108 и трамвай №6.

Още един плюс на това да притежавате апартамент във „Връбница“ 1 и 2 е зеленото присъствие на Северния парк с прекрасните си алеи за разходки и спорт, както и многобройни детски площадки Апартамент за наем и продажба в Връбница 1 и 2.

 

Spread the word. Share this post!